Hvilken rolle spiller PP spunbond non-woven stoff i landbruksproduksjon?

Hvilken rolle spiller PP spunbond non-woven stoff i landbruksproduksjon?

small4_15504742054828291

PP spunbond fiberduker basert på miljøvern, den har egenskapene nedbrytbarhet, UV-motstand og god luftgjennomtrengelighet.

Grunnleggende funksjoner tilPP spunbond non-wovenmulch:

1. Isolasjon og oppvarming fremmer nedbrytning og frigjøring av jordnæringsstoffer.

2. Fuktighetsgivende, forbedre overlevelsesraten.Bortsett fra vanning er den viktigste kilden til jordfuktighet regn.Mulching-filmen kan effektivt blokkere reduksjonen av jordvannsfordampning, og tapet er sakte;og vanndråpene dannes i filmen og faller deretter til jordoverflaten, noe som reduserer tapet av jordvann og spiller en rolle i å bevare jordvannet.På den annen side kan mulken også hindre at regnvann kommer inn i fjellryggen når nedbøren er for stor, noe som kan spille en rolle for å hindre vassdannelse.

3. Fremme vekst og utvikling.Påføring av plastfilm øker temperaturen og fuktigheten i jorden, noe som bidrar til tidlig vekst og rask vekst og fremmer vekst og utvikling av planter.Vekstperioden for filmen er forkortet til omtrent en uke enn for feltet uten film.

4. Reduser skaden av ugress og bladlus.Mulching av plastfilm kan hemme veksten av ugress.Vanligvis reduseres ugresset med mulching-film med mer enn en tredjedel enn ugresset uten mulching.Hvis det kombineres med ugressmidler, er effekten av ugrasbekjempelse mer åpenbar.Etter sprøyting av ugressmidler kan ugresset som er dekket av filmen reduseres med 89,4-94,8 % sammenlignet med ugresset uten film.Mulchfilmen har en lysreflekterende effekt, og kan også delvis avvise bladlus, hemme avl og reproduksjon av bladlus, samt redusere skader og sykdomsoverføring.

Derfor, i kombinasjon med det vitenskapelige utviklingskonseptet om grønn miljøvern, i den faktiske produksjonen av avlinger, unngås fordelene og ulempene, og gjennomførbar produksjonsteknologi for mulchingfilm er formulert for å utnytte rollen til mulchingfilm fullt ut og redusere miljøforurensning. .

 

–Skrevet av: Shirley Fu


Innleggstid: 22. november 2021

Hovedapplikasjoner

De viktigste måtene å bruke ikke-vevde stoffer er gitt nedenfor

Nonwoven for vesker

Nonwoven for vesker

Nonwoven for møbler

Nonwoven for møbler

Nonwoven for medisinsk

Nonwoven for medisinsk

Nonwoven for hjemmetekstil

Nonwoven for hjemmetekstil

Nonwoven med prikkemønster

Nonwoven med prikkemønster

-->